Om Lotte Smed

”Så længe jeg kan huske, har jeg haft en stor passion for at skabe og formgive. Som grafisk designer beskæftiger jeg mig med det grafiske formsprog, og har derigennem haft mulighed for at arbejde med mange forskellige materialer – især akryl som designmateriale har min store fascination. Kombineret med en personlig interesse for indretning, design og kreativitet, har jeg derfor udviklet min egen serie af smykker og accessories i akryl.”

 

Stilen er moderne med et skævt twist, og derfor består Lotte Smeds akrylunivers af både smukke, simple stjerner og finurlige, fjollede ugler samt mange andre designs. Fascination af akryl som materiale kan findes i det enkle, transparente udtryk og den smukke refleksion der opstår når lyset rammer materialet. Mulighederne der ligger i at kombinere akrylens rene udtryk med en bred række klare og matte farver, var også en stor inspirationskilde.

 

Kollektionen giver derfor mulighed for at man kan opnå sit helt eget personlige udtryk, hvad enten man er til det mere rå eller feminine, til et mere stilrent look eller blot til et sjovt indspark i hverdagen.

 

Serien består af en basis kollektion med hoops og halskæder samt accessories til hjemmet kaldet ”Pynte tid” – en kollektion der kan anvendes hele året. Desuden designer hun søde særkollektioner der passer til højtider som jul og påske, som også kan mixes på kryds og tværs med basis kollektionen.

 

”Wondering who put the star in the sky?” – et skørt spørgsmål som kan være svært at svare på, men en inspiration til at tænke kreative tanker og ikke kende svaret på alt. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now