Salgs- og leveringsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

 

Velkommen til online-shoppen www.lottesmed.dk
Du finder her et udbud af lækre smykker- og accessories.


Hos LOTTE SMED gælder alle de nedenstående salgs- og leveringsbetingelser for alle leverancer, i det tilfælde, at der ikke er indgået anden skriftlig aftale.

 

FIRMAOPLYSNINGER
Lotte Smed

Gavnøvej 47

8930 Randers NØ

Tlf.: +45 2814 5505
Mail: kontakt@lottesmed.dk
Website: www.lottesmed.dk
CVR NR.: 3144 3458
 


LEVERING/AFHENTNING
Forsendelser foretages med Post Danmark som brev såfremt andet ikke er aftalt. Prisen på fragt fremgår ved bestilling (gælder ikke Grønland og Færøerne). Ved bestilling over 500 DKK. er forsendelsen gratis. Vores normale leveringstid er 2-4 hverdage, hvis den bestilte varer er på lager. Sker der ændringer i forbindelse med leveringen, sender vi dig en mail med den nye leveringsdato. I forbindelse med levering til udlandet kontakt os da venligst på mail kontakt@lottesmed.dk for nærmere information om leveringsomkostninger.


Du er også meget velkommen til selv at afhente efter aftale.
 


RISIKO FOR VAREN
Risikoen for varer købt af LOTTE SMED overgår til dig som forbruger så snart varen er afsendt fra Lotte Smed.
 


REKLAMATION
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LOTTE SMED, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LOTTE SMED. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsagen til reklamationen til vores adresse:

Retur adresse:
Lotte Smed
Gavnøvej 47
8930 Randers NØ
 


PRIS OG BETALING

Alle priser i LOTTE SMED - på web-adressen www.lottesmed.dk er inkl. moms.

LOTTE SMED benytter PayPal som betalingssystem. Dit køb er krypteret med en SSL forbindelse, og det er således kun PBS som kan læse dine kreditkortoplysninger.

Når du betaler via PayPal, gælder de samme regler som ved betaling med betalingskort.

 

Du kan benytte Paypal selvom du ikke har en PayPal konto, og blot indtaste kortoplysninger, som du kender fra andre betalingsudbydere. Du kan benytte disse kort hos PayPal: Visa, MasterCard, Discover eller American Express

Du kan også vælge at oprette en konto, som du kan tilknytte dit kreditkort eller en bankkonto. PayPal tilbyder en tryg og nem betaling med høj sikkerhed og køberbeskyttelse. PayPal er verdens største online betalingsservice.

 


FORTRYDELSESRET
Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af en vare kan du fortryde købet. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb i samme stand og mængde som modtaget. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen.

 

Der tages forbehold for slåfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer.

 

 

 

 

 

Pleje og vedligeholdelse

 

For den bedste vedligeholdelse kan akrylen nemt rengøres med en tør, fnugfri klud eller vaskes af i mildt sæbevand. Med tiden kan akryl blive ridset, og kan knække hvis det udsættes for pres.

 

Smykkerne bør opbevares i den medfølgende smykkeæske for optimal beskyttelse, og bør ikke placeres i direkte sollys. For at sikre dine smykker den længste levetid, bør du desuden ikke sove eller bade med dem på. Forgyldt og oxideret sølv er meget holdbart, men kan miste sin overfladebehandling med tiden – sørg derfor også altid for at tage dine smykker på efter du har taget parfume, cremer og lignende på.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now